Webinaari 8.10.2024 Rahapeliongelma parisuhteessa: epätoivoa ja toivoa.

12.9.2024

Webinaari 8.10.2024 klo 18:00-19:30

 

Kenelle: Webinaariin voi osallistua joko yksin tai yhdessä kumppanin kanssa, ja se tarjoaa tärkeitä näkökulmia myös ammattilaisille.

Järjestäjä: Peluuri ja Tiltti. Peluuri tuottaa sähköisiä tuki-, ohjaus- ja neuvontapalveluita. Tiltti on kasvokkainen matalan kynnyksen tieto- ja tukipiste.

Rahapeliongelma voi asettaa parisuhteen koetukselle, mutta toipuminen on mahdollista. Miten rahapeliongelma vaikuttaa parisuhteeseen? Mitkä tekijät edistävät ja mitkä hidastavat toipumista? Miten rahapeliongelman aiheuttamasta haastavasta tilanteesta jatketaan eteenpäin? Mitä kaikkea siihen tarvitaan?

Peluurin työntekijä kertoo kokemuksiaan parien ja perheiden kohtaamisesta. Webinaarissa Tiltin työntekijän puheenvuorossa kuulet, mikä tekijät edistävät ja mikä hidastavat läheisen ja perheen toipumista. Lisäksi pääset kuulemaan kokemuspariskunnan kokemuksista siitä, kuinka rahapeliongelma on heihin vaikuttanut ja kuinka he ovat siitä selvinneet.

Webinaari pidetään Teams -alustalla. Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla alla olevaa linkkiä ja täyttämällä ilmoittautumislomake. Saat tarkempia ohjeita, ilmoittautumislinkin ja kalenterikutsun sähköpostitse.

Tervetuloa webinaariimme kuulemaan rahapeliongelmasta parisuhteessa.

Ilmoittautumislinkki: https://link.webropolsurveys.com/EP/324AB206C266A942